metteHej!

Jeg hedder Mette Straagaard og er 25 år gammel. Jeg har netop afsluttet mit 3. år på Skolen for Visuel Kommunikation – hvilket gør at jeg mangler fast arbejde som grafisk designer.

Jeg har i mit praktik forløb været hos Glad.design i Odense, hvor jeg har tilbragt næsten 8 måneder med at udarbejde visuelle identiteter, magasiner, andet print- og digitalt design.

Jeg har udover min professionsbachelor i Visuel Kommunikation også en Multimedie Design fra MMD, Odense, hvilket gør at jeg også har kendskab til hjemmesider og WordPress og andre CMS systemer.

Jeg interesserer mig selvfølgelig for grafisk design, men jeg er også ret vild med makeup og neglelak – alt skønhedsrelateret faktisk. Jeg tror primært det er på grund af de fine emballager – og så er det jo research, ikk?

Jeg er bosat i Svendborg, eller lidt udenfor, i et hus sammen med min kæreste. Derfor søger jeg primært steder på Fyn. Men alt i Trekantsområdet har faktisk interesse. Jeg er mere end villig til at pendle.

Udvikling af visuelle identiteter, logoer og print er dér jeg føler mig stærkest, men jeg er altid klar på en ny udfordring. Jeg mener man altid kan lære noget nyt, lige meget hvor mange gange man har prøvet noget før.

Kontakt mig endelig, hvis Du kan bruge mig. Jeg er mega hurtig til at svare.